Aanbod Stichting WillsKracht

• We bieden een Gezins Coaching Week (GCW) aan, een uniek vijfdaags traject.

Deze ‘gecoachte vakantie’ duurt een midweek, van maandagmiddag tot en met vrijdagochtend.

• Tijdens deze midweek werken wij met afwisselende werkvormen en technieken, in de breedste zin van het woord. Dus er zijn fysieke activiteiten, we zetten je geest aan het denken en je creatieve deel wordt aangesproken.
  • Doordat we graag buiten werken maken we gebruik van de natuur en van elkaar en natuurlijk de groepsdynamiek. We zorgen altijd voor een veilige omgeving.

Hoe verloopt je coachingsreis?

• We starten het coachingstraject met een intake, via het intake-formulier. Zo maken we alvast kennis en kunnen stilstaan bij wat jullie graag willen bereiken met de coaching.
  • Voor de GCW kunnen meerdere gezinnen tegelijkertijd inschrijven, met een maximum van 4 gezinnen.

Wat levert meedoen aan GCW jullie op?

• In de GCW coachen we de ouders, broers/zussen en naasten. Ook zij hebben hun verdriet, voelen zich soms machteloos en hebben steun nodig. Vaak ontbreekt begrip en erkenning, wat juist een belangrijke rol speelt in het herstel van mensen met een eetstoornis. Samen spreken we af wat jullie willen bereiken en wat jullie daarbij nodig hebben. Soms blijkt dat de problemen ook met andere factoren te maken hebben. Door de coaching wordt het duidelijk waar jullie kracht ligt en waar jullie hulp bij zouden kunnen gebruiken.
  • De coach is een buitenstaander en is onpartijdig.
  • De coach maakt patronen van het gezin inzichtelijk.
  • De coach legt de vinger op de ‘zere’ plek in een veilige setting.
  • De coach benoemt knelpunten die anders onbesproken blijven.
  • De coach maakt de gezinsleden bewust van hun gedrag en het effect op anderen.
  • Zorgt voor verbinding met elkaar.
  • Draagt bij aan het verkrijgen van nieuwe inzichten.
  • Veel van de ondersteuning wordt gegeven op basis van ervaringsdeskundigheid. Voor meer informatie over onze coaches, zie link Ons Team
  • Ons aanbod is verwerkt in een Deelname, is afhankelijk van je fysieke en mentale conditie. Jullie hoeven niet aan alle coachmomenten deel te nemen, tijdens deze momenten kunnen jullie ook zelf als gezin iets ondernemen, zodat je volop privétijd hebt en er ruimte is voor rust en reflectie.

Maaltijden

• Tijdens de GCW is gebruik van ontbijt en lunch mogelijk op vaste tijden, in onze gezamenlijke keuken van Villa WillsKracht. De gezinnen dragen zelf zorg voor alle diners.
  • De maaltijden mogen, maar hoeven niet in groepsverband bereid en genuttigd te worden.
  • Eventueel kan er rondom de maaltijd coaching zijn.

Alle onderstaande activiteiten, staan onder begeleiding van een coach en/of ervaringsdeskundige.

• Paardencoaching
  • Psycho Educatie
  • Mindful zeilen
  • Wandelen
  • Yoga/Meditatie/Ademtherapie
  • Cognitieve coaching
  • (Gezins)activiteiten
  • Massage (op afspraak), kosten niet opgenomen in GCW.

Wanneer je in beweging bent, blijkt dat onderwerpen die je als lastig ervaart, makkelijker te bespreken zijn. Er is letterlijk meer ruimte. Je komt gemakkelijker tot de kern van de zaak.

‘Het is niet wat je eet, maar wat aan je vreet.’

Stichting WillsKracht

Jouw investering

€ 2995,- per gezin (incl ontbijt en lunch)

Deze prijs is incl BTW.

Verder betaal je alleen je eigen avondeten.

Week Planning Stichting WillsKracht

Wat mag u verwachten en waar wilt u gebruik van maken?

13.00 – 14.00     Aankomst

14.00 – 17.00     Kennismaking coaches

Programma doornemen

19.30 – 21.00     Informatieavond door ervaringsdeskundige

14.00 – 17.00     Coachmoment

17.00 – 18.30     Diner (hiervoor hebben de deelnemers zelf boodschappen gedaan), uitloop.

Avond vrij.

19.30 – 21.00     Informatieavond door ervaringsdeskundige