Aanbod Stichting WillsKracht

Voor iedereen die op zoek is naar ondersteuning bij psychosociale uitdagingen.
Stichting WillsKracht biedt ruimte aan ambulante partners/coaches die betrokken zijn bij het ondersteunen van mensen met psychosociale problematiek. Gevestigd in Walcheren, aan de voet van de duinen, met daarachter het strand en de zee van Dishoek, bieden wij een rustgevende omgeving. Op onze locatie maken de coaches gebruik van een verscheidenheid aan faciliteiten, waaronder ezels & ponys, die kunnen worden ingezet als hulp bij coaching. Evenals een yurt, een traditionele ronde tent, die wordt gebruikt voor diverse bewegingsvormen en therapeutische sessies. Door het gebruik van deze unieke accommodatie en faciliteiten kunnen onze ambulante partners een breeds scala gerichte begeleiding aanbieden. Tevens de mogelijkheid tot overnachten tegen een betaalbaar tarief, voor deelnemers die gebruik maken van het aangeboden programma.

Download onze folder