Begeleiding / Coaching

Aanbod Stichting WillsKracht

Stichting WillsKracht kiest voor een holistische benadering omdat we geloven dat het menselijk welzijn het beste wordt bevorderd door de integratie van lichaam, geest en omgeving. Door gebruik te maken van natuurlijke omgevingen zoals zee, strand en duin, in combinatie met coaching die gericht zijn op fysieke, mentale en emotionele aspecten, streven we ernaar om een diepgaande en duurzame verandering te bewerkstelligen bij mensen met psychosociale uitdagingen. Deze benadering is mede gebaseerd op onze eigen ervaringen, waarbij we hebben gemerkt dat de combinatie van natuur, ondersteuning van dieren en bewegingsvormen zeer effectief is gebleken. We geloven dat deze aanpak niet alleen de individuele deelnemers ten goede komt, maar ook de ambulante partners die met hen werken, door hen de nodige tools en omgeving te bieden.