Dagbesteding

DB+

 

  Aanbod Stichting WillsKracht

  • Voor iedereen die op zoek is naar ondersteuning bij psychosociale uitdagingen, opent Stichting WillsKracht haar deuren. Vanaf 1 januari 2024 voor een nieuw hoofdstuk in zorg en welzijn. Vanaf november 2023 starten we al met intakegesprekken.

    Bij Stichting WillsKracht staat het welzijn van mensen met psychosociale uitdagingen centraal. Onze ervarings(deskundige) begeleiders, Kim en Tessa, heten jullie van harte welkom!  Wij bieden dagbesteding aan, waarbij we gebruikmaken van de natuurlijke omgeving in Dishoek, vlakbij het strand, de zee en duinen. Wandelingen, paarden, ezels en coaching met behulp van Human Design vormen slechts een deel van ons aanbod.

    Voor de koudere dagen hebben we een gezellige Saloon met een houtkachel, waar creatieve activiteiten plaatsvinden en ruimte is voor spelletjes. Ook hebben we een Yurt op ons terrein, waar we diverse bewegingsvormen, ademhalingstechnieken en andere activiteiten aanbieden onder begeleiding.

    Tevens bieden we de mogelijkheid om opgehaald en thuisgebracht te worden. Buitenom ons dagbestedingsprogramma is het mogelijk om individuele begeleiding te ontvangen van 1 van onze proffessionals. Een overzicht vindt u op onze paginaVoor meer informatie over vergoedingen en andere details, voor vragen en meer informatie neem contact met ons op via het Contactformulier.

 

DB+

Help Willskracht Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan Stichting Willskracht.