Donaties

St. WillsKracht heeft uw steun hard nodig.

Om ons werk mogelijk te maken zijn we afhankelijk van uw financiele steun, met subsidies en uw donaties en giften kunnen wij ervoor zorgen dat we zoveel mogelijk kunnen helpen. Ons aanbod past niet in het protocol van de reguliere zorgaanbieder, waardoor we niet financieel ondersteund worden door Gemeente en Provincie. Daarom vragen wij uw hulp zodat  het betaalbaar wordt voor de mensen die het zo hard nodig hebben. 

 

Wilt u ons goede werk steunen dan kunt u:

  • Direct Online een donatie doen
  • Een jaarlijkse machtiging aan ons afgeven
  • Geld storten op:

Stichting WillsKracht
NL42INGB0006713410
te Koudekerke

IBAN NL42INGB0006713410
BIC: INGBNL2A

NB indien u rechtstreeks overmaakt op ons banknummer, dan kunnen wij uw adresgegevens niet inzien. Indien deze gegevens of uw email niet bij ons bekend zijn, dan kunnen wij u helaas niet bedanken voor uw donatie. Wilt u wel graag een bevestiging, stuur ons dan even een mailtje naar info@stichtingwillskracht.nl

ANBI status

Stichting WillsKracht is aangemerkt als ANBI.

Algemeen nut beogende instellingen (ANBI’s) kunnen gebruikmaken van bepaalde belastingvoordelen bij erven, schenken, giften en de energiebelasting. Instellingen die de belastingdienst als ANBI aanwijzen, hebben deze belastingvoordelen.

Giften aan goede doelen zijn fiscaal aftrekbaar

Giften aan goede doelen zijn fiscaal aftrekbaar Bereken de aftrek en hoe laat u de overheid maximaal meebetalen? 11 rekentools voor schenken & erven.

DB+

Direct online doneren aan Stichting WillsKracht

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan Stichting WillsKracht, deze worden oa. besteed aan onderhoud, investeringen, coaching.

Minimum bedrag: 1,00

Help Willskracht Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan Stichting Willskracht.