Impressie

Onze Locatie

Welkom op ons familiebedrijf Ride by the Sea. Vlakbij het Zeeuwse strand, duin, zee en bos.

Op het terrein hebben we een aantal vakantiehuizen en een Westernranch. Ride by the Sea beschikt over een Guesthouse en het Chalet, een authentiek Zeeuws Boeren Huisje, een Appartement. Het Guesthouse ook wel Villa WillsKracht is in 2020 gebouwd.

Deze accommodatie is geschikt voor max 16 personen en minimaal voor 4 personen te huur. De accommodatie is opgedeeld in 4 Lodges voor elk 4 personen. Elke Lodge is voorzien van een eigen badkamer en twee ruime slaapkamers. In iedere lodge staat een eettafel en een eigen koelkast. Centraal gelegen is er een eetzaal met een ruime, gezellige, professionele woonkeuken, met een geschakelde living, incl TV. In de ruimte bevindt zich ook een toilet.

  • Gratis WIFI
  • Tv aansluiting in de gemeenschappelijke ruimte
  • Handdoeken, zelf mee te nemen
  • Gratis parkeren, op de parkeerplaatsen op Ride by the Sea
  • Vloerverwarming in de gehele Villa
  • Laptopvriendelijke werkplek, zowel binnen in een lodge, gemeenschappelijke ruimte als buiten onder het terras
  • Natuurlijke ligging
DB+

Via de centrale trap komt u op de verdieping, waar u 2 douches, 2 toiletten en een wastafelruimte vind. Wat deze villa uniek maakt is natuurlijk de schitterende veranda, die over de gehele lengte en breedte loopt en in de zomer de nodige verkoeling geeft. Waardoor u ook bij slecht weer droog zit. De accommodatie ligt centraal op Walcheren en onder aan de duinen bij Dishoek, op slechts 1 km van het strand. Met prachtige wandel- en fietsmogelijkheden. Huisdieren zijn, in overleg, toegestaan.

Dishoek

Nergens in Nederland schijnt de zon zo vaak en zo lang als op Walcheren. Een prima uitgangspunt voor een vakantie in Dishoek. Waar je ook bent in Zeeland, overal ben je in nog geen 15 minuten aan het water. Walcheren is toeristisch gezien van oudsher het bekendste deel van Zeeland. Het hele gebied wordt tegen de zee beschermd door hoge duinen, die alleen bij Westkapelle worden onderbroken door een brede zeedijk.

Op de blonde stranden heb je geen kind aan de kinderen. Veilig zwemmen, schelpen zoeken, garnalen vangen, zandkastelen bouwen. De goudgele zon verwarmt je en je ervaart de vrijheid van water en lucht.

Prachtig is ook de zonsondergang. Het droomt heerlijk weg bij een heuse Zeeuwse wijn, op een sfeervol strandpaviljoen. Het strand met zijn spel van eb en vloed is altijd boeiend, in elke jaargetijde. Uitwaaiend langs de vloedlijn laat je meevoeren door het ritme van de bruisende branding. Voel die verfrissende wind door je haren en zuig je longen vol met zilte zeelucht. Liever actiever? Pak je vlieger en ga de strijd aan met de wind. Of… ga in galop op de rug van zo’n stoer Zeeuws trekpaard! De gezellige badplaats Dishoek nodigt u uit tot sfeer proeven. Je voelt je welkom en komt eindelijk tot rust.

 

Stichting Willskracht

Wielemakersbaan 6
4371 PM Koudekerke

Help Willskracht Helpen!

Al het geld uit giften of donaties komt direct ten goede aan Stichting Willskracht.