Graag wil ik mij voorstellen. Ik ben Daniëlle de Muijnck, ook wel Daan genoemd.

Ik ben 46 jaar en woon in het centrum van Middelburg met mijn man, mijn 2 dochters van 19 en bijna 16 jaar oud en nogal wat dieren.

In mijn vrije tijd ben ik graag wandelend in de natuur te vinden en kan ik erg genieten van koken.

Opleiding en loopbaan.

Vanaf mijn 16de jaar “zwerf” ik al rond in de zorg. Ik ben begonnen met de opleiding tot ziekenverzorgende in de ouderenzorg. Ik was toen nog te jong om in de psychiatrie aan de slag te gaan, al lag hier wel van begin af aan mijn ambitie. Na deze opleiding ben ik meteen gestart aan de verpleegkundige opleiding met Emergis als mijn thuisbasis.

Ik heb hier de laatste 27 jaar mijn ruime werkervaring opgedaan.

Doordat ik op verschillende plekken werkzaam ben geweest, heb ik een brede ervaring met diverse problematieken opgedaan, waaronder verslaving, trauma, psychose, persoonlijkheidsproblematiek, autisme en angst en stemmingsklachten.

De laatste jaren was ik werkzaam op de afdeling jeugd eetstoornissen.

In 2019 heb ik besloten het roer om te gooien en een geheel andere kant van de zorg op te zoeken en ben ik gestart als teamleider in een verpleeghuis. Helaas was dit niet waar ik op hoopte door een verschil in visie op zorg. Ook miste ik het contact met de cliënten, waar ik juist mijn energie uit haalde.

Ik ben als zzp’er in de zorg gestart, in eerste instantie om ook eens bij iemand anders in de keuken te kunnen kijken, maar nu, 2 jaar later, zou ik niet anders meer willen.

De vrijheid en de diversiteit en vooral de dingen doen die er toe doen geven mij energie!

De visie van Stichting WillsKracht maakt mij enthousiast, ik hoop hier een samenwerking te vinden tussen een goed, divers team, het kind en ouders. Psychische problemen, en zeker een eetstoornis, kunnen enorm ontwrichtend zijn voor het hele gezin. Soms zit je als gezin zo vast en heb je geen idee meer hoe uit bepaalde situaties te komen. Het is fijn om dan mensen om je heen te hebben die met je mee kijken en denken om samen tot verandering te komen.

Mijn bijdrage bij Stichting WillsKracht bestaat uit:

• Begeleiding en ondersteuning bieden bij moeilijke eetsituaties, inclusief het bedenken van menu’s en ondersteuning bij het bereiden van de maaltijden.
  • Ondersteunende en motiverende gesprekken.
  • Psycho educatie en voorlichting.
  • Individuele activiteiten.